Унікальний відпочинок на островах Французської Полінезії
Французька Полінезія - це 118 дуже різних за рельєфом і природі островів, що пропонують заможним мандрівникам з-за океану пляжний відпочинок категорії VIP. Основний контингент тутешніх туристів - справжні гурмани-мандрівники, які вже встигли побувавши в багатьох унікальних точках світу. Особливий контингент - молодята, які можуть собі дозволити провести церемонію вінчання в цьому райському місці. Плюс, зрозуміло, небідні дайвери, яким тут справжнє роздолля. Тури до Французької Полінезії нерідко комбіновані, з відвідуванням інших напрямків: островів Пасхи, острови Сайпан і не тільки.
Столиця - Папеете, адміністративний центр всієї Французької Полінезії.
Основні курорти Французької Полінезії
Острови Товариства:
Таїті, Бора-Бора, Муреа, Райатеа, Таха, Хуахін
Архіпелаг Туамоту:
Маніхі, Рангіроа, Тікехау
Маркізькі острови:
Нуку-Хіва, Хіва-Оа
Віза до Французької Полінезії оформляється у французькому посольстві, у Департаменті заморських територій Франції, і абсолютно офіційно іменується «віза для поїздки на заморські території Франції». Звичайна французька шенгенська віза для поїздки до Французької Полінезії недійсна.
Готелі на островах незмінно «на рівні» - і в плані сервісу, і в плані номерів. Зазвичай це бунгало, частина яких розташована на березі, а частина - на помостах, що йдуть в море.
Мандрівники, що зупинилися в бунгало на воді, матимуть можливість снідати з човників, які підпливають прямо до бунгало.
Кухня і ресторани
У полинезийской кухні відчувається присутність європейської і азіатської кухні. В основному використовуються свіжі продукти, дуже популярна риба всіх видів, приготована самими різними способами: її вживають в смаженому, вареному і навіть сирому вигляді. Самое популярні страви - це сира риба a la tahitienne, маринована в лимонному соці і кокосовому молоці, а також Chinese ma'a tinito, до складу якого входять свинина, квасоля, китайська капуста і макарони. Жоден сімейний (і не тільки сімейний) свято на островах не обходиться без молочного поросяти, риби, плодів хлібного дерева, ямса і бананів, запечених в бананових листах.